HOMEPAGE

Districtscoördinator Peter Wetzels

Een korte introductie.

Ik ben 50 jaar geleden geboren in Amsterdam. Tot drie jaar geleden woonde, studeerde en werkte ik er ook. Ik ben toen 600 meter de provincie in verhuisd en woon nu in Diemen. Mijn adresgegevens zijn: Diemzigt 39 1111 TX Diemen tel. 020-6928352 en 06-44558870 (zelden aan). Ik heb biologie gestudeerd aan de UvA en ook een opleiding tot schilder/graficus gevolgd aan de Rietveld Academie. Na een omscholing in de logistiek heb ik bij Fokker gewerkt en momenteel werk ik in de automatisering in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam.
Ik heb altijd wel (een beetje) gebotaniseerd maar door een brede belangstelling ben ik maar matig vaardig in Nederland, maar ook matig vaardig in de Alpen, de Mediterranee en vooral de Canarische Eilanden. Inventariseren voor floron doe ik denk ik vanaf 1991.

Ik heb veel vrijwillligerswerk gedaan en ben onder meer voor de KNNV actief geweest in de reiscommissie en heb reizen georganiseerd, en deels ook als reisleider geleid naar Polen, Griekenland, Oostenrijk, Spanje en de Canarische Eilanden.

Ik vind mijzelf geen heel goede florist maar wel een goede organisator. Voor het DC-schap heb ik nog geen specifieke ideeën of plannen. Ik hoop wel dat ik vooral het enthousiasme in Amsterdam en omgeving wat kan opstoken. Ik ben op hoogte van het zware weer waarin Floron verzeild is geraakt, een reden temeer om niet aan de kant te blijven staan.

Verder vind ik het leuk om na te gaan op welke wijze de ontwikkelingen op internet de vrijwilligers van Floron kunnen ondersteunen.


Met vriendelijke groeten,

Peter Wetzels